Kiinteistöosakeyhtiöiden ja toimistotalojen ikkunanpesu

Kiinteistöosakeyhtiöiden ja toimistotalojen ikkunanpesu

Uusissa toimistotaloissa on kiinteät lasit, joita ei saa avattua sisäkautta. Tällaisten toimistotalojen ikkunanpesu tehdään ulkokautta nostintyönä.

Toimistotalojen ikkunanpesu sisältää ulkopintojen lisäksi usein yleisten tilojen sisäpintojen ja vuokralaisten tilojen ikkunanpesua. Sisätiloista tehdään yleensä aulojen sisäpinnat, neuvotteluhuoneet, kerrosaulat ja saunaosastot. Joissain tapauksissa toimistotalojen ikkunanpesu sisältää myös lasit vuokralaisten tiloissa, mutta tämä on harvinaisempaa.

Ulkotöiden nostinkulut ja viranomaiskulut

Nostinkulut sisältyvät aina urakkahintoihimme. Käytämme ikkunanpesussa monipuolista eri kohteisiin soveltuvaa nostinkalustoa. Tyyppinostimiamme ovat mm. Dino 260 XTD, Dino 220 XTC, Falcon Spider 330Z ja Palfinger P480. Toimistotalojen ikkunanpesu sujuu nopeasti ja vaivattomasti, sillä nostimia on yhteensä yhdeksän omaa henkilönostinta, ja ne tekevät ikkunanpesuja keväisin ja kesäisin kahdessa vuorossa. Henkilönostimet ovat omiamme, joten tilaajan ei tarvitse huolehtia käytettävän nostimen tilaamisesta tai miettiä nostinkulujen suuruutta. Urakkahinta on sama nostimesta riippumatta.

Toimistotalojen ikkunanpesu vaatii monesti katualueen vuokraamista nostintöiden ajaksi. Haemme tarvittaessa tarvittavat viranomaisluvat työlle. Koska viranomaiskulujen suuruus on meistä riippumaton, urakkahintoihin lisätään viranomaiskulut tarvittaessa.

Sisätyöt kiinteistön tiloissa

Kiinteistö pesettää ulkopintojen lisäksi yleensä aulojen sisäpinnan, neuvotteluhuoneet, kerrosaulat ja saunaosastot pesuista. Sisäpesujen laajuus vaihtelee kuitenkin paljon kohteittain. Neuvotteluhuoneet, kerrosaulat ja saunaosastojen ikkunanpesu tilataan vain, jos ne eivät sisälly ylläpitosiivouksen sopimukseen.

Aulojen ikkunanpesu on yleensä erikseen tilattava työ, varsinkin jos aula on tavanomaista ulottuvuuskorkeutta korkeampi. Jos aulan pesu edellyttää nostintyötä, aulan pesun yhteydessä on edullista vaihtaa polttimot aulan lamppuihin. Nostinten siirtäminen aulaan on erikoistyö, johon kuluu paljon aikaa ja vaaditaan erityistä huolellisuutta. Lisäksi vaaditaan suojaus lattialle, joka on usein herkkä vaurioitumaan ja vaikeasti korjattava. Käytämme aulojen sisäpinnoilla pääasiassa Dino 220 XTC-telanostinta. Lisäksi käytämme köysityötä silloin, kun nostimen käyttö ei ole mahdollista esimerkiksi lattian painorajoitusten vuoksi.

Sisätyöt vuokralaisten tiloissa

Kiinteistön tilaama toimistotalojen ikkunanpesu sisältää joskus kiinteistön laskuun tilatun ikkunanpesun vuokralaisten tiloissa, mutta tämä on harvinaisempaa. Yleensä vuokralaiset tilaavat itse omat ikkunanpesunsa.

Tarjoamme mieluusti myös vuokralaisten ikkunat niissä kiinteistöissä, joissa teemme ulkopinnat. Meillä on vuokralaisten tiloihin omat pesutiimit, jotka tekevät pelkästään vuokralaisten sisätiloja. Sisätöiden henkilökuntamme on osaavaa ja luotettavaa he kaikki ovat omalla palkkalistallamme. Emme käytä töissä vuokratyövoimaa tai alihankkijoita, mikä takaa työn laadun ja ehdottoman luotettavuuden. Kauttamme onnistuu myös turvaselvitystä vaativien toimistotalojen ikkunanpesu. Jos toimistosi lasien ikkunanpesu ei kuulu ydinliiketoimintaasi, kannattaa pyytää tarjous ammattilaiselta!

Suomen Kiipeilytekniikka Oy on pessyt ikkunoita Suur-Helsingin alueella vuodesta 1999. Kahden vuosikymmenen aikana meillä on kertynyt kokemus ja ammattitaito erilaisista ikkunanpesuista. Referensseinä mm. pörssiyhtiöiden pääkonttoreiden, sairaaloiden, valtiohallinnon virastojen sekä lukuisien ydinkeskustan kiinteistöjen ja asunto-osakeyhtiöiden ikkunanpesu.

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.

Palvelumme

Tarjoamme mm. nämä ikkunanpesupalvelut