Ikkunanpesu

Suomen Kiipeilytekniikka Oy pesee ikkunoita pääkaupunkiseudulla ympäri vuoden.

Aloitimme vuonna 1999 ja kahden vuosikymmenen aikana meillä on kertynyt pitkä kokemus ja ammattitaito erilaisista ikkunanpesuista. Referenssejämme ovat mm. pörssiyhtiöiden pääkonttoreiden, sairaaloiden, valtiohallinnon virastojen sekä lukuisien ydinkeskustan kiinteistöjen ja asunto-osakeyhtiöiden ikkunanpesut.

Ikkunanpesun päätuotteitamme ovat taloyhtiön ikkunanpesu, kiinteistöyhtiöiden ja toimitalojen ikkunanpesu sekä julkisivupesu.

Taloyhtiön porraskuilujen ja parvekkeiden ikkunanpesu

Taloyhtiön ikkunanpesu sisältää yleensä porraskuilujen korkealla sijaitsevat ja vaikeasti avattavat ikkunat.

Porraskuilujen lisäksi asunto-osakeyhtiön ikkunanpesu sisältää usein asuntojen kiinteiden lasien ulkopinnan pesun.  Taloyhtiön vastuulla olevia kiinteitä pesupintoja ovat mm. parvekekaiteiden ulkopinta ja kiinteiden sivulasien  ulkopinta.

Parvekelasien ja parvekekaiteiden ulkopinta pestään ulkokautta nostintyönä. Työ suoritetaan myös päivällä aina kun mahdollista, jotta häiriö asumiselle on mahdollisimman vähäinen. Poikkeuksena ovat kohteet, joissa pakko työskennellä yöaikaan vilkkaan liikenteen vuoksi.

Toimistotalojen ulkopintojen ikkunanpesu

Toimistotalojen ikkunanpesu sisältää lähes aina ulkopinnat. Uusissa toimistotaloissa on kiinteät lasit, joita ei saa avattua sisäkautta, ja ne pestään siksi ulkokautta köysi- tai nostintyönä.

Ulkolasien lisäksi toimitaloissa pestään usein yleisten tilojen sisäpintoja. Sisätiloista tehdään tyypillisesti aulojen sisäpinnat, neuvotteluhuoneet, kerrosaulat ja saunaosastot. Joissain tapauksissa toimistotalojen ikkunanpesu sisältää myös lasit vuokralaisten tiloissa, mutta tämä on harvinaisempaa.

Ota yhteyttä, tulemme tekemään ilmaisen kartoituksen ja saat tarjouksen saman tien.

Palvelumme

Tarjoamme mm. nämä ikkunanpesupalvelut

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.