Autonostin ja henkilönostin vuokraus

Autonostin ja henkilönostin vuokraus

Autonostin ja henkilönostin vuokraus rakennusliikkeille, huoltofirmoille ja yrityksille. Henkilönostin on henkilön nostoon tarkoitettu nostin. Työntekijöiden lisäksi kaikkiin nostimiimme saat mukaan normaalit työvälineet. Suurempien nostimiemme korikuorma sallii myös asennusmateriaalia kuten julkisivulevyjä. Suurten nostinten korikuormat ovat jopa 600 kiloa. Vuokraus hinnoitellaan yleensä tuntihinnalla. Tarvittaessa voimme antaa myös urakkahinnan.

Nostinkalustomme tyyppinostimet ulkotöihin

Palfinger P480 on nostinkalustomme suurin autonostin. Palfingerin sivu-ulottuma on 29 metriä ja se nostaa aina 48 metrin korkeuteen saakka. Nostimen korikuorma on 600 kiloa, joten se on loistava valinta rakennustyömaille kaikkiin julkisivutöihin. Palfingerin massa on 18 tonnia. Nostimen massa on huomioitava aina kulkureittejä suunnitellessa.  Yleensä nostimen ajoreitti noudattelee pelastusteitä. Palfinger vuokrataan kuljettajan kanssa.

Palfinger p480 vuokraus

Palfinger p480 sivu-ulottuma on 29 metriä. Vuokraus kuljettajan kanssa.

Falcon Spider FS 330Z ja FS32C ovat tela-alustaisia erikoisnostimia, jotka sopivat ulkotöihin ja epätasaisiin mastoihin, joihin autonostin ei enää pääse. Spiderin sivu-ulottuma on 19 metriä ja nostokorkeus 33 metriä. Spiderin korikuorma on 200 kiloa. Spider sopii parhaiten keskustan ahtaille sisäpihoille, epätasaiseen maastoon ja ajoväylille, joille ei mahdu suuremmilla nostimilla. Spiderin massa on 5900 kiloa, joten se ei sovellu sisätöihin. Sisälattioiden lattiakuormat on mitoitettu yleensä 500 kg neliölle.  Spider vuokrataan kuljettajan kanssa. Pidemmissä vuokrauksissa voidaan sopia myös vastuuhenkilön koulutuksesta kuljettajan sijaan.

Falcon Spider 330z Henkilonostin vuokraus

Falcon Spider FS 330Z sivu-ulottuma on 19 metriä ja nostokorkeus 33 metriä

Peruskalustomme muodostuu Dino 260 XTD -nostimista. Dino on BE-kortilla auton perässä vedettävä henkilönostin, jonka massa on alle 3500 kiloa. Soveltuvat vetoautot ovat yleensä järeitä pickup-autoja tai Land Rover -maastoautoja, joiden vetokyky on riittävä. Toimitamme Dinot myös tontille, kun sovitaan etukäteen. Vuokraus sovitaan tällöin päivähinnalla. Tarvittaessa toimitamme nostimen myös kuljettajan kanssa.

Dino 260 XTD sivu-ulottuma on 12 metriä ja nostokorkeus 26 metriä. Sen massa on 3495 kg

Sisäaulojen henkilönostin

Dino 220 XTC on tela-alustainen henkilönostin, ns. pikkudino, joka sopii painorajoitteisiin kohteisiin. Sitä käytetään yleensä sisäauloissa ja herkästi vaurioituvassa ulkomaastossa. Dinon sivu-ulottuma on 11 metriä, nostonkorkeus 22 metriä ja korikuorma on 215 kiloa.  Pikkudinon kuljetusleveys on 1,15 metriä ja se on vain 1,98 metriä korkea kuljetusasennossa. Sen voi kuljettaa siis myös ahtaampiin aulatiloihin matalistakin ovista.

henkilönostin vuokraus kuva

Henkilönostin Dino 220 XTC ja ajo ahtaasta ovesta sisälle. Vuokraus auloihin kuljettajan kanssa.

Sisäaulojen töissä kuljetus ja sisäänajo tulee miettiä huolella. Toimitamme nostimen auloihin sisälle vain kuljettajan kanssa. Nostimen liikuttaminen ahtaissa tiloissa vaatii erityistä ammattitaitoa.

Yhteystiedot ja vuokraus

Jos kiinnostuit nostimista, soita tai lähetä sähköpostia! Yhteystiedot ovat sivun alareunassa.

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.

Palvelumme

Suoritamme mm. näitä rakennustöitä