Tuulettuvan julkisivun asentaminen vaatii kokeneen asiantuntijan

Tuulettuvan julkisivun asentaminen vaatii kokeneen asiantuntijan

Tuulettuva julkisivurakenne on noussut erittäin suosituksi niin arkkitehtien, urakoitsijoiden kuin rakennuttajien keskuudessa. Arkkitehdilla on lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa esteettisiä visioita pintaratkaisuvalikoimien räjähdysmäisen kasvun ansioista. Julkisivun asentaminen ei ole yhtä yksinkertaista kuin tiiliseinän latominen, mutta hyvin suunniteltuna tarjoaa rakennuttajalle julkisivun, joka on kustannustehokas asentaa ja helppo ylläpitää. Urakoitsijalle rakenne tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lukuisia materiaaleja ja asennuttajia, jotta asiakkaan tarve ja kustannustehokkuus kohtaavat.

Suuressa materiaali- ja rakennustapaviidakossa kuitenkin moni eksyy heikkolaatuisten ratkaisujen pariin. Tuulettuvan julkisivun asentaminen ja suunnittelu tulisi sen vuoksi jättää asiaan perehtyneelle asiantuntijalle, joka tuntee materiaalit, niiden yhteisvaikutukset ja oikean asennustavan- ja järjestyksen. Väärässä kohtaa säästäminen voi tuulettuvan julkisivun kohdalla merkitä kalliita korjaustoimenpiteitä jopa rakennuksen ensimmäisinä käyttöönottovuosina.

Tuulettuvan julkisivun rangan asennus laser kaksi miestä työkaluja

Tarkka mittaus asennuksen alussa estää levyjen ”hammastamista” myöhemmin. Tässä kohteessa asennettiin katutasoon potkunkestävä piilokiinnitetty korkeapainelaminaattilevy.

Katso vinkkimme eri materiaalien asennukseen:

 

Rakennetaan yhdessä kauniimpaa kaupunkikuvaa

Uusi kerrostalo Jätkäsaaressa, Helsingissä. Katokerroksiin asennettu omaperäinen klinkkerilankkujulkisivu.

Kokonaisvaltainen julkisivun asennus on muutakin kuin rakennustyötä, se pitää sisällään paljon suunnittelua ja eri vaihtoehtojen punnitsemista. Helsingin Jätkäsaaren persoonallisissa kerrostaloissa on kattokerroksissa käytetty luovia julkisivuratkaisuja.

Suomen Kiipeilytekniikka toteuttaa julkisivujen asennuksia aliurakointina suurille rakennusyhtiöille, mutta myös julkisivusaneerauksia KVR-urakkana. Työskentelemme korkeapainelaminaattien, puupaneelien, kuitusementtien, klinkkerilankkujen sekä peltikasettien kanssa jatkuvasti, toteutamme sopimuksen mukaan myös julkisivun asentamisen oheistyöt, sekä tunnemme eri ranka-ja pintamateriaalien yhteisvaikutukset perinpohjaisesti. Meillä on pitkä kokemus erilaisista tuulettuvista julkisivurakenteista sekä asennustyön suunnittelusta ja toteutuksesta.

Julkisivuasentamisen suunnittelun lähtökohtana on meillä aina kustannustehokkuus ja työn sujuvuus. Mahdollisimman suuri osuus työtä suoritetaan maan tasossa tai tehdasoloissa, jolloin saadaan vähennettyä työmaalla tarvittavaa aikaa. Meillä on laaja kotimainen yhteistyöverkosto, jonka avulla toteutamme hankkeet kokonaisuutena asiakkaan aikataulun mukaisesti. Suuren työmaan tavaravirrassa toimintatapamme takaa selkeän aikataulutuksen ja sujuvan logistiikan.

Säästöä optimoinnista

Materiaalien optimoinnilla tarkoitetaan suunnitelmallista materiaalin hyväksikäyttöä hukan minimoimiseksi. Levymateriaaleilla toteutetuissa tuulettuvissa julkisivuissa kustannuksia voidaan optimoinnilla pienentää merkittävästi. Perinteisessä toimintatavassa levyt toimitetaan täysimittaisena työmaalle ja leikataan tarpeen mukaan. Tällöin kuitenkin syntyy hukkaa, joka pahimmassa tapauksessa päätyy jätelavalle, jolloin hukkamateriaalista tulee kustannus. Etenkin levypintaisten julkisivujen toteutuksessa oikeanlainen optimointi voi säästää jopa 30% materiaalien loppuhinnasta, puhumattakaan säästetystä ajasta.

 

Julkisivun asentaminen: Referenssimme

 • Amer Sports Pääkonttori, Helsinki
 • As Oy Vantaan Piletti, Vantaa
 • Koy Itsehallintotie 2-4, Espoo
 • Liipolan monitoimitalo, Lahti
 • As Oy Tyynenmerenkatu 3, Helsinki
 • As Oy Tyynenmerenkatu 5, Helsinki
 • As Oy Suezinkatu 3, Helsinki
 • As Oy Helsigin Merihelmi, Helsinki
 • As Oy Viikin Letkajenkka, Helsinki
 • Heka / Henrik Lättiläisen katu 12, Helsinki
 • As Oy Magneettikatu 1, Espoo
 • K-Supermarket Tarmola, Porvoo

 

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.

Palvelumme

Suoritamme mm. näitä rakennustöitä