Equitone ja Eternit asennus: Julkisivu ja sisädetaljit

Equitone ja Eternit asennus: Julkisivu ja sisädetaljit

Equitone ja Eternit kuitusementti ovat Muotolevy-konsernin maahantuomia julkisivulevyjä. Levyt kestävät erinomaisesti äärilämpötiloja sekä vedelle altistumista. Syttymättömänä ja paloa levittämättömänä materiaalina ne ovat myös äärimmäisen paloturvallinen ratkaisu. Eternit asennus voidaan tehdä joko mittojen perusteella tehtaalla leikattuna tai työmaalla yksittäin mitattuna ja leikattuna. Niiden valmistaja on Euroopan suurin kuitusementtilevyvalmistaja ja osa Etex Group -konsernia.

Kuitusementtirakennetta suunniteltaessa on huomioitava, että tausta on tuuletettu. Lisäksi säärasitukset kuten kosteuseläminen, viistosateet, kosteuden tunkeutuminen, rakennuksen maantieteellinen sijainti ja tuulikuormat on syytä huomioida.

Equitone Referenssikohde: Bestseller, Lars Sonckin kaari 6, Espoo

Bestseller Oy:n uuden pääkonttorin julkisivu on tehty Eternit -julkisivulevyistä. Kohde sijaitsee erittäin näyttävässä paikalla Turun moottoritien ja Kehä 1:n liittymässä Espoon Leppävaarassa. Julkisivun pääväri on harmaa ja levyt ovat läpivärjättyä kuitusementtiä.

Kohteen julkisivulevyt koottiin työmaalla moduuleiksi, jotka nostettiin seinälle ja kiinnitettiin toisiinsa. Asennustapa nopeutti varsinaista asennustyötä huomattavasti ja kohde valmistuikin ennen sovittua. Työ suoritettiin syksyllä 2014 ja sen tilaajana toimi Erac-Rakenne Oy.

Referenssikohde: Marimekon myymälä, Mikonkatu 1, Helsinki

Toteutimme syksyllä 2015 Marimekon myymälään piilokiinnitetyt somisteseinät Eternit Equitone Natura -levyistä. Kohteen sijanti Helsingin ydinkeskustassa ja myymälän korkea profiili asetti erityisen vaatimuksen työn laadulle ja toteutukselle. Työn arkkitehtitoimistona toimi Pentagram Desing Ltd ja tilaajana Erac-Rakenne Oy.

Levyjen piilokiinnitys toteutettiin liimaamalla Sika Group Oy:n erikoisliimoilla.

 

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.

Palvelumme

Suoritamme mm. näitä rakennustöitä