Stofix asennus ja suunnittelu

Stofix asennus ja suunnittelu

Stofix on kotimainen tiiliverhousjärjestelmä, jonka etuna on tuulettuva taustarakenne, nopea asennus ja vähäinen huoltotarve. Suomen Kiipeilytekniikka suunnittelee ja asentaa tuulettuvia julkisivurakenteita myös tällä pintaratkaisulla.

Stofix asennus ja ominaisuudet

Järjestelmän nopean asennuksen salaisuus on tehdasvalmisteinen komponenttirakenne. Tuotteen laatu on hyvin tasalaatuinen, sillä se valmistetaan hallituissa olosuhteissa tehtaalla. Tämä trendi julkisivutarvikealalla on valttikortti, sillä perinteinen timpurintyö ei useinkaan pysty vastaamaan modernin rakennuksen taloteknisiin ja esteettisiin vaatimuksiin. Tehdasvalmisteisissa elementeissä säästetään myös työmaalogistiikan aiheuttamaa vaivaa ja rahaa, kun komponentit voidaan toimittaa ouikea-aikaisesti sinne, missä niitä tarvitaan.

Kun kohteen menekki on mitattu, detaljit huomioitu ja ongelmakohdat ratkaistu, voidaan komponentit tilata tehtaalta. Asennuspaikalla elementit ripustetaan vaakaan asennettuihin kiinnityskiskoihin, jotka on kiinnitetty tuulettuvaan taustarakenteeseen. Kun elementit ovat paikallaan, niiden saumat kiinnitetään taustarakenteeseen ja täytetään saumausmassalla. Voit katsoa järjestelmän asennusvideon täältä.

Kiipeilytekniikan Stofix referenssi: Pallivahan Koulu, Turku

Suomen Kiipeilytekniikka toteutti vuonna 2017 Turun Pallivahan koulun julkisivusaneerauksen KVR-urakkana. Saneerauksessa suuri osa kosteusvaurioita kärsineestä rakennuksen ulkokuoresta purettiin, ja tiiliverhouksella peitetyt päädyt muutettiin tuulettuvaksi rakenteeksi yhdistäen Suomen Kiipeilytekniikan omaa TES-elementtijärjestelmää sekä Stofix-pintaratkaisua. TES-elementin ja Stofix-pinnan yhdistäminen nopeutti huomattavasti valmiin julkisivun asentamista, sillä elementit nostettiin suoraan seinään, jonka jälkeen kiskojärjestelmä asennettiin ja tiilielementit ripustettiin paikalleen. Rakenne on myös perinteistä tiiliseinää terveellisempi ratkaisu, sillä takana oleva tuuletustila estää kosteusvaurioiden syntymisen tulevaisuudessa. Kohteen tilaaja oli Turun kaupunki.

 

Suunnittelemme ja toteutamme julkisivusaneerauksia. Saamme säästöä ja vaivattomuutta projektiisi käyttämällä modernia mittaustekniikkaa, vahvaan kokemukseen perustuvaa suunnittelua sekä erittäin tehokasta nosto- ja työkalustoa. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.

Palvelumme

Suoritamme mm. näitä rakennustöitä