Formica Vivix -korkeapainelaminaantin asennus

Formica Vivix -korkeapainelaminaantin asennus

Formica Vivix korkeapainelaminaatti on säänkestävä julkisivumateriaali. Formica Vivix -asennus sisältää levyjen lisäksi yleensä tukirankojen asennuksen.

Materiaalin vedenkesto- ja UV-ominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Laminaatin pinta on helppohoitoinen ja sen pintaan saadaan painettua erilaisia kuvioita. Vivix on saatavilla 25 vakiovärissä, jonka lisäksi vakioväreissä on erilaisia puukuvioita ja geometrisiä kuvioita. Korkeapainelaminaattia käytetään usein osaan julkisivusta tehosteena, jolloin rakennukselle saadaan dynaaminen ja moderni ulkoasu.

Referenssikohde: K-Supermarket Tarmola, Porvoo

Rakennuksen pääasiallinen julkisivumateriaali pelti-villa-pelti -elementti, ja Formica Vivix on käytetty tehosteena pääjulkisivuissa.  Peltikasetin päävari on harmaa ja laminaatti on vaaleaa puukuvioitua sävyä. Kahta materiaalia yhdistämällä on saatu siten näyttävä julkisivu sisäänkäyntien suuntaan. Korkeapainelaminaattia on lisäksi käytetty rakennuksen ulkokatoksissa.

Julkisivun asennus on tehty kahdessa vaiheessa, koska työmaa jaettiin kahteen rakennusvaiheeseen. Ensimmäisessä vaiheessa tehtiin uusi laajennusosa parkkipaikan suuntaan ja toisessa vaiheessa tehtiin toinen laajennusosa vanhan puretun rakennuksen tilalle. Rakennus saatiin siten uusittua ilman kaupan seisakkeja ja liiketoiminnan keskeytystä. Formica Vivix -asennus tehtiin metallirangalle ja ruuvikiinnityksellä.

Työ sujui aikataulussa ja ongelmitta. Vastasimme mittauksesta ja levyt toimitettiin Formican tehtaalta leikattuna työmaalle. Työmaalla leikattiin vain yksittäisiä levyjä ja liityntäkohtia, joten asennus sujui nopeasti.

Referenssikohde: Amer Sports Oyj:n pääkonttori, Helsinki

Amer Sports Oyj siirsi pääkonttorinsa Helsingin Vallilaan vuoden 2014 alussa. Pääkonttori saneerattiin vanhaan veturihalliin siten, että rakennukselle saatiin uusi moderni ilme sen vanha kulttuurihistoriallinen arvo säilyttäen.

Pääkonttorin ja sen yhteyteen tehdyn liiketilan pääsisäänkäynti on toteutettu kaarevaan muotoon Formiva Vivix levyillä. Sisäänkäynnin toteutuksessa on yhdistelty vaaleaa puukuvioitua levyä ja tummaa levyä. Myymälän ja toimiston sisätiloihin toteutettiin lisäksi erilaisia kaarevia pintoja korkeapainelaminaatilla.

Formica Vivix tehosteet Henrik Lättiläisen katu

Keltaiset ja vihreät Formica Vivix tehosteet Henrik Lättiläisen katu 12, Helsinki

Referenssikohde: HEKA / Henrik Lättiläisen katu 12, Helsinki

Henrik Lättiläsen kadulle toteutettiin keväällä 2014 Formica Vivix -levyillä keltaiset ja vihreät julkisivujen koriste-elementit, luhtikäytävien seinät ja parvekkeiden seinät . Lisäksi talon katolle tehtiin laminaatista harmaan saunaosaston keltaiset tehosteet.  Laminaatit on asennettu metallirangalle ruuvikiinnityksellä.

Kohde sijaitsee rinnetontilla ja asennetut tehosteet näkyvät esteettä Lahdenväylälle Viikinmäen kohdalla. Rakennus on Helsingin kaupungin vuokra-asuntokäytössä.

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.

Palvelumme

Suoritamme mm. näitä rakennustöitä