Korkean paikan työt

Korkean paikan työt

Korkean paikan työt pitkällä kokemuksella

Erikoisosaamistamme ovat korkean paikan työt ja korkeiden paikkojen työt kaikki työt eli kaikki työt yli 3 metrin korkeudessa.  Teemme korkean paikan työt usean vuosikymmenen kokemuksella turvallisesti. Teemme vuosittain noin 20.000 tuntia erilaisia korkean paikan töitä, kuten ikkunanpesuja, painepesuja, räystäskourujen puhdistuksia ja lumenpudotuksia. Teemme myös vaativat teollisuuden ja rakennustyömaiden erikoistyöt.

Työkohteemme ovat vaihtelevia. Teemme töitä ydinvoimaloissa, tehtaissa, voimalaitoksissa, kaivoksissa. Lisäksi teemme kaikki korkean paikan erikoisosaamista vaativat työt kiinteistöissä sekä rakennustyömailla. Erikoisosaamistamme on varsinaisen työn lisäksi työn suunnittelu. Koska työnjohtomme kokemus on pitkä ja koska työnjohtomme kykenee tarvittaessa myös tekemään kaikki yrityksemme työt, työt suunnitellaan kokemusperäisesti. Työhön valitaan aina paras ja turvallisin menetelmä.

Korkean paikan työt

Linnanmäen vuoristoradan pulttien momentin tarkastus ennen kesäsesonkia.

Dokumentaatio ja laatujärjestelmä

Dokumentaatio-osaamisemme on Suomen paras alalla. Pystymme toteuttamaan työturvallisuusdokumentaation ydinvoimaloiden ja telakoiden tarpeisiin suomen lisäksi myös englanniksi.

Laatujärjestelmämme, joka pohjautuu OHSAS 18001 -standardiin, sisältää vakiomuotoiset työmenetelmät ja työturvallisuussuunnitelmat tavanomaisimpiin työtehtäviin ja vakiokohteisiimme. Tavanomaisesta poikkeaviin tehtäviin teemme niiden lisäksi erityiset työturvallisuussuunnitelmat, joissa varaudutaan yksityiskohtaisempiin kohdekohtaisiin tekijöihin kuten säiliötöihin ja vaarallisten aineiden sekä kaasujen kanssa työskentelyyn. Teemme paljon teollisuuden seisakkitöitä, joissa on tärkeää suunnitella työt hyvin ennen kuin niitä aletaan tekemään. Teemme myös turvallisuusluokitellut erikoistyöt, joissa henkilökuntamme käy läpi suojelupoliisin suppean tai perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Työnjohdon pitkän kokemuksen arvo korostuu juuri erikoistöissä. Kokemuksen avulla asiaa voidaan miettiä monesta suunnasta ja usein löydetäänkin alkuperäisesti poikkeava työtapa, jolla työ voidaan tehdä sekä turvallisemmin että nopeammin kuin asiakas on aluksi ajatellut.

Korkean paikan työt, siilotyö

Teollisuussiilon seinien puhdistusta tehtaan seisakin aikana.

Nostin ja köysityö yhdessä paketissa

Teemme korkean paikan työt sekä nostimilla että köysityönä. Yrityksemme erikoisosaamista on köysityö, mutta meillä on myös oma nostinkalusto sisältäen 4 kpl Dinolift 260 XTD (26 metriä, sivu-ulottuma 11 metriä), 3 kpl Falcon spider F330Z (33 metriä, sivu-ulottuma 19 metriä) ja 1 kpl Palfinger P48 (48 metriä, sivu-ulottuma 29 metriä).  Koska nostinkalustomme on oma ja henkilökuntamme työskentelee sillä jatkuvasti, pystymme antamaan myös vaikeista erikoistöistä kiinteän urakkahinnan sisältäen kaikki kulut, myös nostinkulut.

Meillä on vankka kokemus Suomen haastavimmista kohteista. Työturvallisuusjärjestelmämme on sertifioitu. Pienet muutaman tunnin tai päivän kohteet teemme yleensä tuntiveloituksella. Suuremmat erikoiskohteet ensisijaisesti kiinteänä urakkana. Erikoiskohteissa pyydä tarjous ja keskustellaan lisää! Yhteystiedot ovat sivun alareunassa, mutta löydät ne myös täältä.

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.

Palvelumme

Suoritamme mm. näitä rakennustöitä