Keraamisten klinkkerilankkujen asennus

Keraamisten klinkkerilankkujen asennus

Keraamisten klinkkerilankkujen asennus: Tempio, NBK ja ABL KeraTwin

Keraamisten klinkkerilankkujen asennus on oleellinen osa julkisivupalveluiltamme. Niiden asennus on monilla tavoin yhtenevää laminaatti- ja kuitusementtijulkisivujen asennuksen kanssa. Laattajulkisivussa on erona käytännössä pintamateriaalin asennus, laattojen takana oleva rangon asennus on samanlaista kuin muissa julkisivuissa. Laattajulkisivusta tehdään aina tuulettuva julkisivu samoin kuin laminaatista ja kuitusementistäkin.

Laattajulkisivujen elinikinä on pitkä. Klinkkerilaatta on taloudellinen valinta, kun lasketaan elinkaarikustannusta. Keraaminen julkisivu on arvostettu, koska se kestää hyvin kulutusta, sään vaihtelua ja ympäristön kuormitusta. Keraaminen julkisivulankku on saatavilla monessa muodossa ja koossa. Lisäksi sen väriä ja pintatekstuuria on mahdollista myös muokata.

Suezinpuiston porttikongit ja sisäänkäynnit

As Oy Helsingin Suezinpuiston violetit porttikongit ja sisäänkäynnit

Tempio klinkkerilankkujen asennus: As Oy Helsingin Suezinpuisto

Jätkäsaareen rakennetun Helsingin Suezinpuiston julkisivun yläkerrosten ja porttikongien materiaali on Tempio julkisivulaatta. Ylimpien kerrosten ns. noppa-asunnot on verhoitu kauttaaltaan julkisivulaatoilla. Ylimpien kerrosten laattojen väri on valkoinen. Ratkaisu kestää hyvin merellistä sääkuormitusta ja se on suunniteltu kestämään myös tuulen imuvoimia. Julkisivun tukirankana on käytetty alumiinia, joka kestää myös hyvin sääkuormitusta.

Suezinpuistossa on käytetty julkisivulaattoja myös alimman kerroksen porttikongeissa ja sisäänkäyntien alakatoissa. Laattaratkaisu soveltuu myös kattoon asennettavaksi, ainoastaan tukirangan kiinnikkeen tyyppi muuttuu. Alakattojen julkisivulaattojen väri on violetti.

Tempio-klinkkerilankku asennettiin As Oy Helsingin Suezinpuistoon keväällä 2014. Työn tilaajana toimi NCC Rakennus Oy

ABL julkisivulaatta asennus: As Oy Helsingin Aikalisä

As Oy Helsingin Aikalisän julkisivun päämateriaali on valkoinen ABL-klinkkerilaatta yhdessä tiiliverhouksen kanssa. Eri materiaaleja yhdistelemällä kohteeseen on saatu moderni ja samalla aikaa kestävä ulkoasu.

Kuvassa Senioritaloyhdistys Aikalisä, jossa on ABL klinkkerilankku asennus.

Kuvassa Senioritaloyhdistys Aikalisä takaa. Takajulkisivu on asennettu käyttäen ABL-klinkkeriä.

 

Klinkkerilankun asennus näkyy Senioritaloyhdistys Aikalisän päällä olevassa nopassa..

Kuvassa Senioritaloyhdistys Aikalisän etujulkisivu.

 

Julkisivun asennustapa on tuulettuva julkisivu samoin kuin  muissakin kohteissamme. Laatan malli on ABL Caesar Ceramische Solid ja sen vahvuus on 10 millimetriä. Laatat on asennettu tiililadonnalla, siten että julkisivussa on tiilikuvio. Tukiranka on kiinnitetty betoniseen ulkokuoreen. Laatan ja tukirangan välinen kiinnitys on toteutettu BWM:n valmistamalla RST-hakasella.

Aikalisän ABL-julkisivulaatta asennetiin keväällä 2015. Työn tilaajana toimi NCC Rakennus Oy

Keraamisten klinkkerilankkujen huolto

Keraamiset klinkkerilankut ovat pääsääntöisesti huoltovapaita. Ainoa suurempi huoltotarve on julkisivupesu, jonka tarve ja taajuus riippuu paljon rakennuksen sijainnista. Julkisivupesu voidaan tehdä normaalein painepesuvälinein, kun paineen määrä sovitetaan oikeaksi.

Julkisivulaatat ovat myös irrotettavia eli ne on mahdollista irrottaa myös keskeltä seinää ja rakennetta purkamatta, jos halutaan tutkia seinän rakennetta laattojen takana. Tästä on etua jos myös mahdollisissa vauriotapauksissa, jos julkisivuun on tullut esim. iskeytymä lumenaurauksen yhteydessä.

 

 

 

 

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.

Palvelumme

Suoritamme mm. näitä rakennustöitä