Swisspearl asennus

Swisspearl asennus

Swisspearl on laadukas Sveitsiläinen kuitusementtivalmistaja, jonka valikoimiin kuuluu julkisivutuotteita, kattotuotteita ja kuitusementtipohjaisia puutarha- ja sisustusratkaisuja. Osa Swisspearlin julkisivulevyistä on pinnoitettuja ja osa läpivärjättyjä, ja jokainen malli on kierrätettävää materiaalia. Suomessa Swisspearlin maahantuojana toimii Arliko Oy.

Swisspearl asennus Suomen Kiipeilytekniikalta

Asennamme Swisspearl-levyjä sekä tukirankajärjestelmiä kaikkiin julkisivuihin. Käytössämme on oma nostinkalusto ja kokenut asennushenkilöstö, sekä kattava materiaalin toimitusketju. Levyjulkisivujen asennuksessa kokemus on ensisijaisen tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta, sillä suunnitteluvaiheessa ei yleensä ole osattu huomioida kaikkia asennuksen seikkoja. Muiden kuitusementtien tavoin, Swisspearl levyn asennuksessa on huomioitava kuitusementin erityispiirteet niin rankamateriaalin, kiinnikkeiden kuin levyjaon suunnittelussa. Väärä asennustapa tai rankajärjestelmä on paitsi epäesteettinen, myös vaarallinen.

 

Kuvassa kuitusementtilevy, joka ei ole Swisspearl. Levy on haljennut ruuvin kohdalta.

Ei näin! Kuvan kuitusementtilevy on kiinitetty liian monesta kohtaa kiinteästi, jolloin siihen on syntynyt vetojännitys ja levy on haljennut – vain 3kk asennuksen jälkeen.

Kuitusementti on kutistuva materiaali, kuten betonikin. Swisspearl-levyjen tuotantoprosessissa tämä otetaan huomioon kuivatusmenetelmällä, joka varmistaa, ettei levyssä tapahdu agressiivista plastista kutistumaa enää työmaalla. Kovettunutkin sementtipohjainen tuote kuitenkin jatkaa kutistumista vuosien varrella, ja aikojen saatossa siihen syntyy vetojännitystä, joka voi aiheuttaa halkeilua ja pahimmillaan kiinnikkeiden irtoamista, ellei tätä materiaalin ominaisuutta ole huomioitu kiinnitysjärjestelmässä. Tästä syystä käyttämämme julkisivujärjestelmät huomioivat materiaalit aina materiaalin omilla ehdoilla, jotta lopputulos olisi turvallinen ja pitkäikäinen.

Swisspearl Referenssi: LPK Fallpakka

Päiväkodin seinissä on Swisspearl asennus. Sisäänkäynnit ovat värikästä Swisspearl-levyä.

Värikkäät sisäänkäynnit keventävät päiväkodin massaa. Rinnetontille rakennettu tyylikäs talo on saanut paljon huomiota mm. energiatehokkuuden ja käytettävyyden osalta.

 

Päiväkodin suuri sisäänkäyntikatos on tehty Swisspearl-levystä.

Päiväkodin suuri sisäänkäyntikatos on tehty Swisspearl-levystä.

Fallpakan päiväkoti suunniteltiin haastavalle rinnetontille. Sen sisäänkäyntien yhteydessä olevat värikkäät piilokiinnitetyt kuitusementtiseinät ja ruuvikiinnitteiset alaslasketut katot ovat Suomen Kiipeilytekniikka Oy:n asentamia. Haasteista huolimatta rakennuksen toteutus sai positiivista huomiota sen elinkaaren nollaenergialuokituksesta sekä kestävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Rakennus on otettu yhdeksi malliesimerkiksi vuonna 2015 julkaistuun ”30 sustainable Nordic Buildings”-kirjaan.

Ota yhteyttä – haluamme auttaa sinua!

Suomen Kiipeilytekniikalla on vuosien kokemus kuitusementtilevyjen soveltamisesta eri julkisivujärjestelmiin, ja suunnitteluosastomme voi auttaa sinua kohteesi suunnittelussa. Kysy lisää myös mittauspalvelustamme, jolla saat todellisuutta vastaavat piirustukset rakennuksestasi suunnittelun ja levyjen esivalmistuksen pohjaksi.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.

Palvelumme

Suoritamme mm. näitä rakennustöitä