Fundermax asennus

Fundermax asennus

Fundermax on Itävallassa valmistettu korkeapainelaminaattilevy, jota on saatavilla niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Suomen Kiipeilytekniikka suorittaa Fundermax asennuksia sekä tuulettuvien julkisivurakenteiden toteutuksia. Kysy meiltä lisää tai tee tarjouspyyntö sivun alalaidassa.

Fundermax ominaisuudet

Ulkokäyttöön tarkoitetut Fundermax Max Exterior F-levyt on valmistettu korkeapainelaminaatista EN 438-06 EDF-standardin mukaisesti, joten se on erittäin hyvin säärasitusta kestävä ja hitaasti syttyvä materiaali. Paloluokitus 6-13mm paksuilla levyillä on B-s2, d0. Oletuksena levy on molemmin puolin pinnoitettu.

Kuten muidenkin korkeapainelaminaattien, Fundermax Max Exterior F-levyn asennus voidaan suorittaa useille eri rankamateriaaleille. Käytännössä valittavissa on teräs, alumiini tai puuranka, ja kaikilla näillä on oma vaikutuksensa julkisivun suunnitteluun. Max Exterior levyt ovat 65% luonnonkuitua, joten niissä esiintyy kosteudesta johtuvaa laajentumista ja supistumista. Rankarakenne taas supistuu ja laajenee lähinnä lämmön vaikutuksesta, jos materiaaliksi on valittu teräs tai alumiini. Nämä eri suuntiin vaikuttavat liikkeet tulee huomioida tuulettuvan julkisivun suunnittelussa. Laadukkaiden suunnitelmien edellytyksenä taas toimii parhaiten tarkka ja realistinen mittaus, jonka pohjalta piirustukset voidaan tehdä todellisuutta vastaavaksi. Suomen Kiipeilytekniikka tarjoaa mittauspalvelua, jolla säästät aikaa ja rahaa toteutusvaiheessa. Kysy lisää myynnistämme.

 

Fundermax referenssimme

 

Kuvassa Fundermax asennus, Monitoimitalo Onnin monikulmainen sisäänkäynnibn julkisivu. Seinä on vihreää korkeapainelaminaattia.

Monitoimitalo Onnin etujulkisivun toteutti Suomen Kiipeilytekniikka. Levymateriaali on Fundermax Max Exterior F, väri 0156 NT.

 

Etujulkisivun fundermax asennus lähikuvassa. Levyn pintaan asennettu tehostekuvio laminaatista.

Lähikuva Liipolan monitoimitalon seinästä. Pintaan on asennettu tehostekuvio laminaatista.

 

Lahden Liipolan monitoimitalo Onnin sisäänkäynnin julkisivu rakennettiin vihreästä Max Exterior F-levystä.  Erittäin näyttävä seinä on viimeistelty laminaatista valmistetulla pintaan asennetulla kohokuviolla. Tässä kohteessa Suomen Kiipeilytekniikka toteutti julkisivun mittauksen, taustan rakenteen suunnittelun ja rakentamisen, julkisivulevyjen asennuksen, ikkunoiden ja muiden seinien liittymäkohdat sekä katoksen alaslasketun katon rakentamisen. Rakennus oli pilottikohde Finnish Green Building Councilin Rakennusten elinkaarimittarit-projektissa.

Suunnitteluapua ja asiantuntemusta – ota yhteyttä

Olemme sitoutuneet korkealuokkaiseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Haluamme olla asiakkaidemme hankkeissa mukana jo alkumetreillä, jotta voimme mittaus-ja suunnittelupalvelumme vision mukaisesti säästää asiakkaamme vaivaa rakennusvaiheessa. Kun työ suunnitellaan alusta alkaen käytettävän materiaalin ehdoilla, on lopputulos pitkäikäinen, kaaunis ja turvallinen. Elävien materiaalien kanssa työskennellessä kokemusta ei korvaa mikään, ja me tunnemme korkeapainelaminaatit perinpohjaisesti.

Ota yhteyttä – me haluamme olla avuksi!

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Etunimi
Sukunimi
YRITYS SÄHKÖPOSTI PUHELINNUMERO VIESTI PYYDÄN TARJOUSTA:


Kiitos! Olemme teihin yhteydessä.

Palvelumme

Suoritamme mm. näitä rakennustöitä